Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

tiistai 13. toukokuuta 2014

Hävitty peli

Kyllähän me aletaan olla hävitty tää peli.

Tänä aamuna heräsin sen verran huonovointisena, että kyllä tässä tuntuisi jonkunlaisesta vilustumisesta olla kyse, ei allergiasta. Olo oli sen verran surkea, että siinä vähän niin kuin tein jo päätöksen olla juoksematta huomenna. Mutta, kuten näiden tuhnulenssujen kanssa on aiemminkin ollut, niin aamun surkean olon jälkeen homma lähtee iltaa kohti helvetilliseen nousuun, niin nytkin olo tuntuu hieman paranevan ylös noustua.

Ei kai se auta muu kuin kattella ja ihmetellä miten tilanne etenee. Se nyt on täysin selvää, että mitään hyvää aikaa en voi lähteä yrittämään. Mutta jos asiat kehittyvät suotuisasti, niin ehkä pystyn lähtemään kevyelle pitkälle lenkille huomiseen kisaan. Tai ainakin yhdelle 4,3 km kierrokselle edes. Vaikeahan sitä kisaa olisi vain sivusta seurata, mutta jos olen selvästi kipeä, niin en muutakaan vaihtoehtoa näe.

Vähän nyt meinaa kirpaista, mutta toisaalta, tätä vähän osasin kyllä odottaakin.

Tänään jäljellä 1 päivä (20 tuntia).

3 kommenttia:

 1. No perkele! Tsemppiä ja toivottavasti pääset viivalle. Jos ei kuumetta ole, niin kyllä buranalla tekee aika ihmeitä olon tilapäiseksi parantamiseksi.

  VastaaPoista
 2. Kuumetta ei kyllä ole, ja lieviä nuo oireet muutenkin ovat. Lähinnä sellainen yleisheikko olo vaan, ja jalat väsyy kevyessä kävelyssäkin. Katsotaan nyt mitä tästä tulee...

  VastaaPoista
 3. Luotan vielä siihen, että kolmonen alittuu!

  -KTz

  VastaaPoista