Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Aerodynamiikan ehdoilla

Nykyään on lenkit niin vähissä, että kyllä tuntuu hyvältä aina kun pääsee juoksemaan! Eilen sain pistellä kaksikymmentä minuutin vetoa puolen minuutin palautuksin. Vetojen vauhti pyöri alussa jossain 4.15:n kieppeillä, lopussa lähellä 3.20:tä. Sykettä koitin hivuttaa alun 155:stä lopun 175:een. Kivaa oli ja ihan hyvin juoksu sujui, mutta se on sanottava, että yhä jalat väsyvät enemmän kuin olisi kohtuullista. Pitää yrittää tämän viimeisen viikon aikana pitää kävelyt minimissä, jos se vaikka auttaisi palautumiseen. Perjantain pitkä lentomatka ja seitsemän tunnin aikaero eivät kyllä varmaan yhtään paranna tilannetta, kuten ei sekään että pitäisi Bostonissa malttaa kolme päivää viettää suuremmin kävelemättä tai seisoskelematta.

Tänään oli aika hakea aerodynamikkaa juoksuun parturin höylästä. Tuskin tuo tukka viikossa ehtii sentään ihan mahdottomasti kasvaa? Sääennusteita kun katselen, niin ainakin niiden puolesta pitäisi kisassa tarjeta vähän kevyemmälläkin pehkolla. Varmaankin jotain 15:n asteen luokkaa on kisa-aamuun odotettavissa, sadettakin voi ripotella.


Matkarojut alkaa pikku hiljaa olla pakattuina, geokätköt katsottuina, kisavaatteet valittuina. Uusi asuntokin löytyi tänään, joten ei tarvitse reissussa siitäkään stressata sen enempää.

Perjantaina vielä yksi maratonvauhtinen treeni, sitten lento länteen ja siellä yksi kevyt lenkki ennen itse otatusta. Hyvällä tuurilla saan jopa lenkkiseuraa tuohon viimeistelyyn.

Tänään jäljellä 7 päivää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti