Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

perjantai 28. helmikuuta 2014

Paluu treenipoluille

Varovasti lähdin kokeilemaan pohkeiden kestoa eilen illalla. Vasen oli edelleen kipeä, mutta kyllä se tuommoisen hitaan (puoliksi juoksua, puoliksi kävelyä) 25-kilometrisen ihan hyvin kesti. Ja tänään tuntuisi, että ei tullut siitä edes pahemmaksi. Muiden kiireiden vuoksi joudun tänään pitämään huilipäivän, mutta huomisesta alkaen jatkan taas Bakkenin kovavauhtisiakin entiseen malliin. Toivottavasti edessä on tehokas treeniviikko!

Nyt kun lunta ei ole enää oikeastaan yhtään Keski-Suomessakaan, niin vähän jännittää mitä 16 päivän päässä odottava umpihankihiihtokisa tuo tullessaan. Huhujen mukaan oltaisiin Laajavuoren laskettelurinteeseen menossa. Saapa nähdä onko siellä hankkimistani umpihankihiihtosuksista mitään hyötyä, vai olisiko parempi ottaa minisukset kainaloon ja juosta kisa läpi.

Pitäisi varmaan alkaa miettiä toukokuun matkan majoitusta. Vilkaisin sen verran, että kaikilla Warwickin kaupungin sohvasurffareilla ja airbnb-majoittajilla on kodeissaan kaikenkarvaisia lemmikkieläimiä. Allergioideni takia ei varmaankaan ole järkevää majoittua sellaiseen talouteen maratonin alla, mikä on kyllä harmi, sillä siellä näytti olevan kaikin muin tavoin aivan loistavia majoitusvaihtoehtoja. Joutunen hakeutumaan johonkin kalliiseen ja tylsään hotelliin/motelliin kaukana kisapaikalta. Mutta pitää jatkaa asian tarkempaa setvimistä paremmalla ajalla.

Tänään jäljellä 75 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti