Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Jökki jatkuu

Katastrofaalinen treenipäivä.

Oikea pohje oli tänään jo parempi. Vaikka vasen vielä aamulla tuntui oireilevan, niin päätin silti kokeilla palaamista treenailuun. Ulkona olisi ollut upea juoksukeli, mutta koska tuo toinen pohje vielä tuntui vähän kipeältä, niin ajattelin että juoksurata tai -matto olisi sille hellempi alusta kuin kova asfaltti. Ja koska halusin tehdä viikon kovista treeneistä sen kovemman, niin päädyin lähtemään kohti Pirkkahallia. Oli sitä paitsi jo monen viikon tauon jälkeen juoksurataa ikäväkin.

Heti verryttelyssä kävi selväksi, että ainakaan sitä kovempaa treeniä ei kannata lähteä yrittämäänkään, sen verran kovaa vasempaan pohkeeseen vielä sattui. Ajattelin, että voin tehdä sen vähän helpomman treenin kuitenkin. Mutta kun verrat oli tehty niin tulin järkiini ja jätin homman siihen. Näin tuli kulutettua 5,50 euroa rahaa ja puolitoista tuntia aikaa kahden kilometrin verryttelyn takia. Ei näin. Menin vielä lounasaikaan, kun halusin saada mahdollisimman pitkän palautumisen huomisillan pitkälle lenkille, mutta se oli ajankäytöllisesti sen verran tehotonta että ei kannata ottaa tavaksi. Hallitreenit on parasta pitää jatkossakin illalla, vaikka silloin radalla vähän ruuhkaa onkin.

Nyt siis 30 tuntia lisää lepoa, ja huomenna katsotaan joko homma luistaisi. Rästissä on nyt jo kolme kovaa treeniä, joista sen aiemmin kertyneen olen tosin jo päättänyt jättää kokonaan tekemättä. Jos tässä terveenä pysyy, niin nämä tämän viikon kaksi väliin jäänyttä pystyy kyllä sillä ylimääräisellä bonusviikollani hoitelemaan pois jos tarpeellliselta tuntuu.

Bakkenin viikko 5 jäi nyt sitten 53 kilometrin torsoksi ja sisälsi vain kolme treeniä: yhden kevyen ja yhden pitkän lenkin sekä yhden 5 km kisan. 

Tänään jäljellä 77 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti