Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

torstai 13. helmikuuta 2014

Lennot ostettu!

Nyt kun sain vahvistuksen, että olen mukana Red Island Marathonilla 14.5.2014, niin kävin lentokaupassa. Siellähän oli Icelandairilla niin hyvät tarjoukset kehissä, että tartuin saman tien. Lennän 9.5. Reykjavikin kautta Bostoniin ja palaan 20.-21.5. samoin Reykjavikin kautta New Yorkista. 480 euroa noista piti pulittaa. Periaatteessa olisi vähän kiinnostanut lähteä liikkeelle vasta lähempänä starttia, sillä maraton järjestetään oikeastaan, varsinkin meikäläisen vuorokausirytmiin, Suomen aikavyöhykkeellä, eikä aikaeroon siten kannattaisi totutella ennen sitä. Mutta päädyin nyt sitten kuitenkin tällaiseen ratkaisuun, että ehdin olla vähän pitempään perillä.

Sitten vain toivotaan, ettei Bodom Trail siirry tuon reissun kanssa päällekäin...nythän siellä on yhä päivämäärätavoitteena 29.5.

Treenit ovat edenneet kivasti. Bakkenin viikko 3 oli määrällisesti vähän kevyempi kuin pari edellistä ja tuotti 63 km. Pirkkahallin ollessa kiinni olen tehnyt kaikki treenit GoGon matolla, jossa voi samalla katsella Sotšin kisoja. Perjantaina oli kevyt 8 km verryttely avajaisten kera, lauantaina kevyt 18 km lumilautailun ja skiathlonin parissa, maanantaina 20 min tv-kova + kymmenen minuutin kovaa vetoa pikaluistelukatsomossa, keskiviikkona 45 min kevyttä kisakoosteen pyöriessä ja tänään 10*4 min rennot vedot, joiden aikana Justyna hoiteli kullan Puolaan. Huomenna on vielä edessä kevyt mattoverryttely, sitten tulee muutaman päivän Pietarin reissu, joka vähän sotkee rytmiä, mutta oletettavasti ei pahasti.

Toimimattomasta sykemittarin lähettimestä sain tarpeekseni ja kävin ostamassa uuden. Hirveän syvältä lompakkoa se kirpaisi, mutta kyllä kelpaa juosta kun sykelukema on koko ajan uskottava!

Tänään jäljellä 90 päivää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti