Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

perjantai 7. helmikuuta 2014

Sykemittarimurheita ja kisavarmistus

Bakken-viikon 2 toinen rundi tuotti juoksua 68 km. Sekin oli vähän sovellettu versio ohjelmanmukaisesta, mutta muutokset olivat varsin pieniä. Keskiviikkona kun tamppasin mattoa puolitoista tuntia niin tuli harvinainen motivaatio-ongelma, mutta sain vedettyä treenin loppuun asti. Torstaina tein Pirkkahallissa 6 min maratonvauhtisia vetoja, jotka sujuivat tosi kivasti. Ainoa vaan, että sykemittarin toiminnallisuus on edelleen hyvin epäluotettavaa, mikä alkaa jo ihan oikeasti rassata. Oletan, että rikoin jotain vaihtaessani lähettimen paristoa, ongelmat kun sen jälkeen alkoivat. Uuden pariston vaihtaminenkaan ei auttanut.

Yksi päivä jo kävin kaupassa katselemassa uusia lähettimiä, mutta 50 euron hintalappu karkotti äkkiä pois. En tiedä, kai mä jossain kohtaa päädyn kuitenkin siihen että se rahanmenetys vaan on kärsittävä. Voishan sitä tietysti taas kysellä vinkkejä Polarilta. Viimeksi kun tein niin, niin neuvoivat pesemään lähetinvyön pesukoneessa, mikä auttoikin. Mutta nyt mulla on tuo uusi vyömalli, jota nimenomaan ei saa pestä pesukoneessa. Notta että.

Sain Facebookin kautta kontaktin Red Island Marathonin järjestäjään, joka kertoi että ilmoittautumiseni on OK! Sitten pitäisikin tarttua seuraavaan rahareikään eli lentolippuihin. Kattellaan. :)

Tänään on ohjelmassa kolme varttia kevyttä mattoilua, huomenna siihen sitten tunti lisää. Seuraava kovavauhtinen odottanee maanantaina.

Tänään jäljellä 96 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti