Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ei suurempaa uutta kerrottavaa tällä erää. Perjantaina innostuin vetämään toisen kovan treenin pienen ajan sisällä, ja itse asiassa tein sen jopa vähän suunniteltua kovempanakin. Tässä nyt kun tulee toinen Bakken-viikko tuplattua ja oli vähän nuhaa, niin säädin hommaa mm. jättämällä yhden kovan treenin väliin. Sen myötä ensimmäiselle viikolle 2 kertyi kilsoja 60, tämä toinen versio mennee vähän yli kun lenkkejä tulee yksi enemmän.

Perjantain toteutus oli Liikuntamyllyn 200 metrin radalla ensin vartti reipasta 4.10-4.20-vauhtia ja sen päälle 20 kertaa minuutin veto kiihtyen jostain 4.00-vauhdista n. 3.20:een puolen minuutin palautuksin. Tuntui tosi hyvältä! Vaikka Bakkenin speksissä ei ihan noin kovaa noita minuutin vetoja mennäkään, niin en usko että tämä löi yli kun nyt tulee kuitenkin lähes viikon tauko koviin treeneihin.

Lauantaina jolkottelin hangessa 40 minuuttia kevyttä ja tänään oli ohjelman ensimmäinen kolmetuntinen, jonka kiertelin Helsingin Keskuspuistossa ja sen ympäristössä. Tässä vaiheessa Bakken teettää noin pitkät puoliksi juosten ja puoliksi kävellen, joten vuorottelin 2,5-10 minuutin välein näitä kahta liikuntamuotoa. Aika jännä tämmöinen treenitapa ja mielenkiintoinen kokeilu. Helppoahan se on kun noin paljon saa kävellä, mutta en voi sanoa että ei missään tuntuisi. Matkaakin ehti kertyä lähes 26 km, joten kai siitä jotain hyötyä on.

Lenkin aikana ehti vähän pohtia kevään kisaohjelmaa. Nyt kun eemelten umpihankihiihtokisa tarkentui päivämäärälle 16.3. Jyväskylän nurkille, niin taidan aloittaa kisakauden 22.2. Teivossa. Siitä tulee ensimmäinen kisaluontoinen startti kolmeen kuukauteen. Kymppi lienee sitten ohjelmassa joko 1.3. Helsinki Test Runissa, 8.3. Keski-Suomen testijuoksusarjassa tai 15.3. Aktia Cupissa. Puolimaratoniin ei oikein osu muita järkeviä vaihtoehtoja kuin Hassen Tervasaarimaratooni 5.4. Sitten pitää vielä käydä Oiten lenkki 25.4., ja sen jälkeen passaakin jo lähteä maratonmatkalle. Olisihan Karhu-viestissäkin ihan hauska käydä 12.4., mutta taitaa olla niin että sitten tulisi jo liikaa kisoja.

Tänään jäljellä 101 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti