Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Creativity World Forum

Jaa, se meni taas Leningradin piirityksen päättymisen juhlapäiväkin. Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen en ollut Elämän tiellä juoksemassa sen kunniaksi. Sinänsä ihan hyvä ettei tullut suunniteltua lähtemistä kun oli tuo nuhanpoikanenkin päällä.

Pari päivää pidin alkuviikosta lepoa, mutta tänään lähdin matolle taas jatkamaan hommia. Ohjelmassa oli 30 minuutin vetoa puolen minuutin palautuksin. Parempihan se olisi ollut hallissa tehdä, mutta kun siellä rakennettiin "Ice Live Business Forumin kanssa yhteistyössä Kymmenettä Creativity World Forumia" (ei lakkaa naurattamasta) niin eihän sinne sopinut mennä. Isompi ongelma oli tosin se, että lähettimen pariston vaihdon jälkeen Polar ei näytä matolla suostuvan minkäänlaiseen yhteistyöhön. Kun sykkeitä ei irtoa ja mattojen vauhdit ovat mitä sattuu niin ei auta muu kuin fiiliksellä hakeutua Bakkenin suosittelemiin sykkeisiin. Radalla tai tiellä se ei niin haittaisikaan, mutta tuolla matolla on jotenkin vaikeampi tulkita niitä fiiliksiä siitä millä tehoilla milloinkin mennään.

Tiirailin eilen noita Pohjois-Amerikan itärannikon lentojen hintoja toukokuulle, ja nehän ovat jo nyt todella houkuttelevalla mallilla. Voisin mennä ostoksille saman tien, kun vain saisin sieltä kisajärjestäjiltä varmistuksen että varmasti olen kisassa mukana. Kai sinne pitää lähettää uutta kyselyä.

Huomenna on kiireisen päivän kunniaksi lepoa, mutta sitten tulee aikas tiivis neljän päivän setti. Odotan jo innolla, kyllä tämä viimeisimmän viikon kevennys on tainnut ihan hyvää tehdä.

Tänään jäljellä 105 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti