Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

torstai 16. tammikuuta 2014

Ilmoittautuminen jätetty

Vähän jännittää miten tässä käy. Eilen illalla siis lähetin ilmoittautumisen Red Island Marathonille. Väitin eilen katsoneeni, että siellä on enää kuusi paikkaa jäljellä. Mutta silmän käteen otettuani huomasinkin, että siellähän on viime MARRASKUUSSA ollut kuusi paikkaa jäljellä! Sen jälkeen tietoa ei ole päivitetty. Imoittautumishärveli kuitenkin oli yhä auki, joten kokeilin onneani ja lähetin ilmoittautumiseni.

Hintaa kisalla on ihmeen paljon tuollaiseksi pikkutapahtumaksi: yli sata dollaria. Mutta tämähän nyt menee osastolle maksoi mitä maksoi, joten sikäli aivan sama, ihmetyttää vain. Sivuilla mainittiin myös, että koska kyse on tällaisesta pikkutapahtumasta niin jos ilmoittautuminen ei onnistu, niin rahoja ei voida palauttaa takaisin. Reilu peli! Nyt sitten jännitän mahduinko mukaan. Joku semmoinenkin ruksi tuli rastitettua, että lupaan olla haastamatta järjestäjiä oikeuteen vaikka mitä tapahtuisi, joten taidan olla täysin heidän armoillaan.

Ilmoittautumisesta tuli kyllä automaattivahvistus ja luottokorttimaksun perillemenosta myös. Varmuuden vakuudeksi lähetin vielä järjestäjälle sähköpostia ja selitin tilanteeni. Olisi kiva kuitenkin saada varmuus, että pääsen mukaan, ennen kuin mitään lentoja lähden ostelemaan. Ja eihän sitä tiedä jos vaikka säälistä pääsisi vaikka kisa jo olisi täynnäkin kun muita vaihtoehtoja ei kerran kerta kaikkiaan ole. Vastausta ei toki vielä ole kuulunut.

Tänään vedin Bakkenin ohjelman ensimmäisen virallisen treenin. Siinä juostiin vitonen putkeen vauhtia vaihdellen niin, että aina välillä mentiin jossain anaerobisen kynnyksen hujakoilla ja aina välillä sen alapuolella, mutta kuitenkin VK:lla. Sain vitoseen kulumaan 20.10 minuuttia keskisykkeellä 163, ja yllättävän helposti se meni. Edes kahvakuulailun aiheuttama pieni reisijökki ei haitannut. Ja taas voi sanoa että eipä tuollaistakaan ole koskaan ennen tullut tehtyä. Luulisin, että pystyn hyvinkin jo lauantaina tekemään seuraavan tehotreenin.

Tänään jäljellä 118 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti