Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Adios, näkemiin sekä Boost

Ensimmäinen virallinen Bakken-viikko tuotti juoksua 58 km. Mukana oli siis kolme kovaa treeniä, mutta ei vielä yhtään pitkää. Vähän hirvitti tuollainen kolmen kovan setti, mutta nyt on niistä kyllä ihan hyvä fiilis. Kun niissä ei koskaan mennä 92 prosentin tuolle puolen maksimista, niin tuntuisi että niitä kestää tehdä ihan hyvin. Toki joka treenin lopussa aina vähän lipsahtaa vähän yli 92 prosentin, mutta vain pariksi minuutiksi. Noissa kolmessa treenissä kussakin tuli kovaa juoksua n. 20 minuutin verran, kaikki hyvin erilaisilla konsepteilla. So far so good.

Hienot on Boosterit!
On ne hienot!
Tänään sitten viimein sattui kaupasta löytymään omankokoiset Adios Boostit, joten sellaiset on nyt hankittu ja niistä tulee uudet kisakenkäni. Jos osoittautuvat hyviksi, niin niillä kierretään tämän vuoden maratonitkin. Vanhat Asicsin Racerit olivatkin jo 5,5 vuotta vanhat (tosin vain 634 km juostut), joten olihan ne jo aikakin päivittää. Toivotan täten uudet ennätykset tervetulleiksi. Niiden vastaanottaminen lienee väistämätöntä, ovathan nämä keittiövaakani mukaan 3-4 grammaa vanhoja kevyemmätkin. Jännästi näyttävät eri tilanteissa joko pikkuisen lyhyemmiltä tai pikkuisen pitemmiltä kuin vanhat, mutta sormella tunnustelemalla varpaan edessä tuntuisi olevan inasen enemmän tilaa. Kyllä tuo koko silti oikea on, puoli numeroa pienempiäkin tuli sovitettua, mutta ei niillä maratonille uskaltaisi lähteä. Lyhyemmille matkoille kylläkin.

Huomenna alkaa sitten boostereiden sisäänajo, jännitän.

Keilailukurssikin tässä alkoi, sen avulla tulee kivasti pakkolepo seitsemäksi tiistai-illaksi. Eipä tule reenailtua liikaa. Vaikka ei se tuo keilailukaan ihan vaaratonta ole, heti ensimmäisellä kerralla hinkkautui hiertymä peukaloon. Mutta oppia tuli kyllä valtavasti! Vielä kun saisi onnistumisia kaatojen muodossa ja sen myötä siirrettyä opit tulostaulukkoon.

Amerikasta ei ole vieläkään vastattu sähköpostiini mitään. Alkaa epäilyttää, onko koko kisaa olemassakaan. Eikäpä muuten Mariuskaan tunnu vastaavan FAQ-osastolle lähettämiini kysymyksiin. Liekö syynä se, että hän on juuri lanseeraamassa uutta VIP-palvelua, jossa pitää maksaa kuukausimaksua ja saanee paremmin vastauksia kysymyksiin. Rahastuksen puolelle taitaa uhata lipsahtaa tuokin touhu siis. Perussettiinhän ei mitään kuukausimaksuja kuulu, kaiken materiaalin on tähän asti saanut ikuisiksi ajoiksi käyttöönsä kertamaksun liittyessä maksamalla.

Tänään jäljellä 112 päivää.


2 kommenttia:

  1. Löysitkö Boostit jostain Tampereen liikkeestä?

    VastaaPoista
  2. Juu, ihan Koskarin Intersportissa olivat, 119 e. Ei ihan kauhean monia kokoja ollut ainakaan esillä, lähinnä vain isoja ja pieniä.

    VastaaPoista