Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tiukempi ratatreeni

Viikon tauko kovavauhtisiin Teivon jälkeen tuli, mutta lauantaina sain viimein väännettyä 4*4-minuuttisen Klamilassa. Kyllähän se vasempaan pohkeeseen vielä kipeää teki, mutta ajattelin että kun otan siihen perään 55 tuntia taukoa, niin kyllä ne jalat taas kunnossa on.

Ja tänään kun lähdin Pirkkahallin sinistä kiertämään, niin todellakin pohkeet olivat viimein oireettomat. Mutta sen verran kova treeni oli ohjelmassa, että lopussahan ne taas olivat kipeät molemmat. Nyt sitten jännitetään miten kauan kestää palautua, ohjelmassa olisi jo ylihuomenna taas vähän kovempaa menoa.

Tämän päivän treenissä oli kahdeksan kappaletta vetoja, joiden pituus oli 1-12 min, keskipituus vähän alle 5 min. Vauhdit olivat monenlaisia ja syke pyöri välillä 140-180. Kovaa juoksemista tuli yhteensä n. 9,5 km. Tämä taisi olla jonkinlainen varsinaisiin maratonharjoituksiin valmistava treeni. Sen verran lunttasin nimittäin ensi viikon ohjemaa, että silloin alkaa varsinainen maratontreeni. Jännittää.

Matkavalmistelut eivät ole edenneet, tainnut olla vähän muutakin tässä.

Tänään jäljellä 72 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti