Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Eläköön, akateeminen vapaus!

Kello oli 11 aamupäivällä, aurinkoi paistoi lämpimästi, ja iltapimeällä odotti 3,5 tunnin lenkki. Onneksi tajusin, että on aivan sama teenkö työt päivällä vai illalla, ja painuin lenkille saman tien. Kyllä kannatti!

Ohjelmassa oli äärikevyt 3,5-tuntinen, jossa juoksua tuli 26 km ja kävelyä 6 km. Yhteensä siis 32 km, mikä teki tästä Bakken-ohjelmiston ensimmäisen ihan oikeasti pitkän lenkin. Epähuomiossa tosin jätin yhden kävelypätkän minuutin liian lyhyeksi, joten 3,5 tuntia ei ihan täyttynytkään.

Olipa tosi kiva tuollaisilla superkeveillä tehoilla pyöriä metsäpoluilla. On nyt sen verran taas ollut noita kovavauhtisia tässä tahkottavana, että oli hyvin helpottavaa lampsia vaan hitaasti koko reissu. Lämpöä oli riittävästi, että joku tuli siellä hihattomassakin jo vastaan. Kiertelin ensin vähän Kauppia ja kävin sitten latupohjia pitkin Leinolassa ja takaisin. Baana oli loistavassa kunnossa eikä Kaupin tekolumellakaan enää näkynyt kuin yksi epätoivoinen hiihtäjä. Julistan kevään virallisesti alkaneeksi.

Hauska yllätys muuten oli Niihaman majalla, jonne näkyy avatun lenkkisauna. Ei se tosin ollut nyt auki, mutta to-iltana klo 17-20 sinne pääsisi (naiset tiistaina samaan aikaan). Sinänsä kyllä vähän epäkätevä konsepti, että onhan sieltä kuitenkin vielä 6 km matkaa kotiin. Toisaalta kotona mulla on saunavuoro torstaisin klo 21-22, joten voisihan siinä kotimatkalla hikeentymisen kunniaksi ottaa sitten toisetkin löylyt.

Bakken-viikon 9 juoksukilometrit: 81. Siitä tuli siis ohjelman toinen yli 70 kilometrin viikko, samalla myös toinen yli 80 kilometrin viikko. Nuo kilometrit kertyivät lähes täysin kolmen tiukemman lenkin aikana, joten lepoakin on piisannut. Aika näyttää onko tarpeeksi.

Tänään jäljellä 49 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti