Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

torstai 20. maaliskuuta 2014

Bakkenin viikko 8 takana, vielä 8 viikkoa edessä

Pakkasten ja lumenpaisumuksen myötä en enää kadukaan niin valtaisan paljon, että maksoin kuntosalijäsenyyden vielä maaliskuuksi. Juoksumatolle on käyttöä.

Viimeisin mattosessio sisälsi neljä yhdeksän minuutin vetoa. Palautukset olivat lyhyitä ja kunkin vedon viimeiset kolme minuuttia mentiin aika isoakin kovaa, joten vähän joutui töitä tekemään. Mutta ihan hyvin se meni. Samoin maanantain 2,5-tuntinen pitkä hölkkä meni Mjevin seurassa oikein mukavasti, silloin sattui sääkin olemaan ihan siedettävä, ja Kaupin-Niihaman-Atalan-väylällä ei ollut edes latua juoksijoita harmittamassa.

Bakken-ohjelmiston 8. viikon aikana juoksukilometrejä kertyi 66. Maltillisesta määrästä huolimatta kävin kovien tehojen ja alla olleen raskaan viikon vuoksi aika lähellä ylimenon rajaa. Mutta sen verran hyvin viikon kaikki treenit sujuivat, samoin kuin tämäniltainen kevyt 6,5-kilometrinen tuolla hangessa, että nyt tuntuisin olevan jo taas turvallisilla vesillä. Aktia Cup ei paina enää yhtään jäsenissä, joten palautuminen on ollut paljon nopeampaa kuin helmikuun Teivocupista. Kova ohjelmisto tosin jatkuu, tässä on nyt meneillään parin viikon jakso, jossa joka toinen päivä on kova tai pitkä treeni.

Otin yhteyttä yhteen juoksevaan sohvasurffaajaan Warwickissa ja myös yhteen venäläissyntyiseen New Yorkissa, mutta kummastakaan ei ole kuulunut mitään. Majoitussäätö siis seisoo. Katselin, että järjestäjät ovat sopineet maratoonareille pienestä alennuksesta Warwickin lentokentän Best Westernissä. Se on kyllä kaukana kisapaikalta, mutta vähän arvailen, että kaipa se varminta olisi siihen turvautua.

Tänään jäljellä 55 päivää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti