Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

tiistai 26. marraskuuta 2013

Viikon treeniputki

En tiedä, mutta nythän tässä tuli jo viikko treeniä putkeen täyteen ettei huomannutkaan. Sunnuntaina Mjev vedätti taas pitkällelenkille ihan vaivihkaa, maanantaina kössättiin ja tänään poikkesin kuntosalille. On kyllä aika kyseenalaista voiko tuota kuntosaleilua treeninä pitää. Tänäänkin 40 minuuttia bruttoaika ja siitä kokonaiset 12 minuuttia oli syke toisella sadalla. No, tulee siinä aina se kolme kilsaa mattopainia ainakin. Ehkä se jonkinlaisesta juoksemisen tekniikkatreenistä käy.

Jossain vaiheessa varmaan pitäisi aloittaa kestävyysharjoittelukin. Mutta josko nyt katsoisi tuon ensi sunnuntain kössiturnauksen ja ensi viikon lomareissun ensin pois alta. Kai siitä sitten vielä kuntoon toukokuuksi kerkiää? Tai syyskuuksi nyt ainakin.

Mitä olen tuota maratontarjontaa päivälle 14.5.2014 katsellut, niin kovin vaisultahan se näyttää. Yhdessä vaiheessa luulin jo, että olisi kaksi kisaa, joista valita. Toinen näytti jopa melkoisen haastavalta vuorijuoksulta Coloradossa. Mutta sitten paljastui, että se olikin järjestetty tuolla päivämäärällä vuonna 2011, eikä ilmeisesti sen jälkeen enää ollenkaan. Kummallisia juoksukalentereita tekevät tuolla Amerikassa, kun panevat eri vuosien juoksuja samaan listaan.

On siellä se yksi kuitenkin sentään, joten epätoivoon ei tarvitse vajua.

Tänään jäljellä 169 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti