Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ministry of Silly Walks

Jotenkin tämä межсезонье ei nyt lähtenyt käyntiin. Sunnuntaina lihaskuntoa, maanantaina kössiä, tiistaina pitkälenkki, keskiviikkona kössiä...otti sen verran koville näin pian maratonin jälkeen, että to-pe piti levätä tyystin. Lauantaina uskalsin silti kokeilla onneani Aktia Cupin kympillä.

Jalat hyytyivät tyhjiin jo ensimmäisellä myötätuulipuoliskolla, vaikka himmailin minkä kehtasin. Väliajaksi huudettiin 19.43. Ajattelin, että nyt mennään pitkälti yli 40 minuutin, mutta kuuden kilsan paikkeilta juoksu alkoi yllättäen sujua. Ajattelin että juostaan nyt sitten kovempaa niin pitkään kuin maittaa, ja 3.50-kilsat maittoivat maaliin asti. Jälkipuoliskon ohitustase taisi olla likelle parikymmentä vaikka ei aika 38.57 silti sijaa 79 parempaan riittänyt. Vuosi sitten juoksin täällä sijalle 94 ajalla 39.59, joten siihen nähdenhän juoksu oli ihan hyvä. Olosuhteet olivat nyt osapuilleen täydelliset, mutta niin muistaakseni olivat viime vuonnakin. Auringonpaiste tosin taisi silloin puuttua.

Mutta palauttelua täytyy nyt taas vähän jatkaa, sillä pohkeet vetivät tästä juoksusta aivan tukkoon. Varmastikin olisi parasta kääntyä Ministry of Silly Walksin puoleen apurahakemuksen merkeissä. Ei jökkeilykään silti estänyt kiipeilemästä neljän kätkön verran pitkin Keskuspuistoa. Se kai onkin pätevämpää ajanvietettä tällaiselle ylimenokaudelle kuin kympin vääntäminen täpöillä.

Tänään jäljellä 178 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti