Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

perjantai 1. marraskuuta 2013

pe 1.11.2013: kokopäivätoimista istuskelua

Tämän päivän annos oli puoli pulloa punajuurimehua ja kaksi paria uusia juoksukäsineitä. Onneksi laittavat tuohon mehuun 10 % omenaa, muuten voisi olla aika äitelää juotavaa. Käsineiden hankinnan kanssa tuli vähän kiirus, kun hukkasin jonkin aikaa sitten löytötavaratoimiston kirppikseltä eurolla löytämistäni käsineistä puolet (on muuten mainio paikka tehdä löytöjä, vaikka ei se nimi kai siitä tule). Nyt en kerinnyt noita laareja lähteä penkomaan, joten piti asioida ihan urheiluvälineliikkeestä ostamassa monen monituista kertaa kalliimpia. No, josko tulisi sitten pidettyä parempaa huolta nistä.

14.5.2014-maratonprojektin lähtötaso mitataan huomenna, jolloin pitäisi Rautavesi kiertämäni. Onkin jännittävää lähteä Vammalaan, jossa olen viimeksi käynyt tai juossut kesällä 1994, kilpaillut en koskaan. Kyytipoliittiset järjestelyt eivät taas ole ihan helpoimpia. Potentiaalisista kyydintarjoajista yksi ilmeisesti ei ole lähdössä, kaksi ei vastaa kyselyihin lähtemisestään ja neljäs taitaa mennä epäsopivalla aikataululla. Lienee varminta hankkiutua aamukasiksi rautatieasemalle ja toivoa, että kisakeskuksessa on joku lämmin ajanviettopaikka.

Tankkaus ei ole tällä kertaa onnistunut ihan yhtä hyvin kuin pari kuukautta vanhan Nuuksion maastomaratonin alla. Silloin paino nousi 66:sta 70 kiloon, nyt vain 65:stä 67:ään. Pitänee aterioida reitin varrella sitäkin tanakammin.

Pjh:n kommentti päivämäärään 4.5. liittyy ilmeisesti Hampurin maratoniin. Sepä toden totta olisikin viehättävä vaihtoehto! Harmi vaan, että puuttuu se ykkönen tuosta päivämäärän edestä. Tämä 14.5. on siinä määrin periaatekysymys, etten sanoisi jopa раз в жизни -tilaisuus, että päivämäärästä en tingi kuin pakon edessä. Mutta eihän tämä muuten järin kiintoisa projekti olisikaan!

Tänään jäljellä 194 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti