Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

tiistai 12. marraskuuta 2013

Herzlichen Glückwunsch!

Päivän uutinen on se, että otin toisenkin maratontavoitteen ensi vuodelle! Sen tavoitteen päivämäärä on 28.9.2014 ja siihen taitaa tulla jopa tulostavoitekin. Berliinin maratonin järjestäjät nimittäin taannoin ilahduttivan sydämellisellä onnitteluviestillä: olin saanut arvonnasta kisapaikan. Eilen se tuli lunastettuakin.

Mitä blogimaailmaa olen seuraillut, niin Berliini on kyllä eilispäivän juttu eikä se ketään enää kiinnosta. Mutta itsehän olen ilmoittautunut sinne vasta kerran aiemmin, ja silloinkin reissu jäi tekemättä kun en kertaviisumin takia päässyt Venäjältä lähtemään. Puolimaranhan olen siellä onnistunut suorittamaankin ja sehän oli ihan mainio kokemus.Tällä kertaa pitää yrittää järjestää asiansa ja aikataulunsa paremmin. Ja kai se olisi treenattavakin. On tuonne sentään Salsakid ja Patrik lähdössä mukaan, ja ehkä jämäarvonnasta aukenee vielä muillekin kavereille paikkoja. Sen verran tuntuu perumisia tulevan, että saas nähdä saavatko sinne edes 40 000:ta kasaan.

Lepäilyviikko on lähtenyt vähän huonosti liikkeelle. Eilen kävin mättämässä viisi erää kössiä, pitkästä aikaa oli ihan hyvähköä peliä ja pitkiä pallojakin. Ja tänään uskaltauduin Mjevin yt-seuraksi, mistä seurasi 22-kilometrinen kiertue. Ei se varsinaisesti koville ottanut, mutta perillä oli vähän sellainen olo kuin on joskus aikaisemmin ollut kun olen pitkän kisan jälkeen liian pian lähtenyt liian pitkälle. No, siitähän saa sitten vaan tekosyyn lepäillä lisää jos se siihen menee.

Tänään jäljellä 183 päivää.2 kommenttia:

  1. Muistui mieleen taannoinen möngintä messuhallissa. Tuosta mallia: http://www.youtube.com/watch?v=DFxSNDhYzXg

    VastaaPoista
  2. Hahhaa, hieno video! Katselin että 17 sekunnin pintaan satanen...aika kyytiä kyllä. Tosin tuollainen laukkatekniikka oli meidän kisassa kielletty. :)

    VastaaPoista