Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

lauantai 23. marraskuuta 2013

42 vuotta 195 päivää

Pikku hiljaa alkaa treenaamisesta tulla taas päivittäinen rutiini. Keskiviikkona lihaskuntoa, torstaina loskainen iltalenkki, perjantaina kymppi matolla + puoli tuntia squash-tekniikkaa, lauantaina vakiokössi...katsotaan vieläkö sunnuntaina jotain jaksaisi, varmaankin kannattaisi sinne änkeä viimeinen lihaskuntotreeni ennen ensi viikon sunnuntain kössiturnausta, jotta ehtii lihaksisto jotenkuten palautua.

Vähän rankanoloistahan tämä treenailu näin oudokseltaan on ollut, mutta tuntuu ihan lähtevän sujumaan kyllä. Pientä kolotusta kyllä tuolla pohkeistossa tuntuu edelleen olevan. Varmaan vähän pitempi ylimenokausi olisi tarvittu, mutta kun kalenteria katsoo niin ei voi todeta muuta kuin että on jo liian myöhäistä.

Paljastettakoon tällä päivämäärällä myös nyt lopullisen suorasanaisesti se, miksi maraton pitää juosta juuri keskiviikkona toukokuun neljästoista päivä vuonna kaksituhatta neljätoista. Sehän on siksi, että se on päivä, jolloin täytän 42 vuotta ja 195 päivää. Olen jo vuosia pitänyt itsestäänselvänä, että sinä päivänä on juostava maraton. Pitkään se tuntui kovin kaukaisessa tulevaisuudessa olevalta tavoitteelta, mutta nyt aletaan olla jo pelottavan likellä. Joku insinööri joskus mainitsi, että eikös tämä pitäisi juosta sillon kun täyttää 42,195 vuotta, omalla kohdallani siis pe 10.1.2014. Humanistina olen tästä kuitenkin eri mieltä, 42 a 195 d on paljon luontevampi päivä. Keskiviikko ei tosin ole niitä suosituimpia viikonpäiviä järjestää maraton, mutta ainakin yhden vaihtoehdon olen jo löytänyt. Siitä lisää tuonnempana.

Tänään jäljellä 172 päivää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti