Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

lauantai 2. marraskuuta 2013

la 2.11.2013: Pyhäpäivä Rautaveellä

Bloggaajan etuihin kuuluu näköjään se, että kyytitarjouksia satelee! Vammalaan siis tie vie kohta: kiitos Kiptoo ja Pjh, ensimmäinen ehti ensin.

Muutoin aamu ei ole lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla liikkeelle, sillä rikoin yhden vuosikymmeniä vanhan kahvimukin ja huomasin että Arvid Nordquistin Classic Rekoa riitti vain yhteen mukilliseen. Pitää siis toteuttaa puolet kofeiinitankkauksesta Clipperin reilun kaupan luomuespressolla. Fingerporikaan ei ole päivittynyt, lieneekö pyhäinpäivän kiroja. Kas noin, tuli annos valkovininääkin aamuun. Onneksi punajuurimehua sentään vielä piisasi.

Ennustavat päivän kisasääksi pilvistä, 3 m/s lounaistuulta, lähdössä 5 ja maalissa 7 astetta. Kuulostaa sen verran hyvältä, että jos en tietäisi edessä olevan mäkisen reitin, alkaisin jopa elätellä toiveita parhaasta maratonajasta neljään vuoteen. Mutta kyllähän paras yhteenkin vuoteen olisi kova!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti