Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

sunnuntai 10. elokuuta 2014

BB-viikko 8: lähes speksin mukaan

Taas on yksi tuskainen viikko lisää takana. Kyllähän näitä olisi kiva tahkota jos olisi kuntoa ja palautuisi aina nopeasti. Nyt on tilanne vaan sellainen, että jokainen treeni tekee pahaa ja seuraavaan pitää lähteä aina huonosti palautuneena. En silti helpottanut tätä viikkoa kuin sen verran, että vaihdoin yhden 50-minuuttisen hölkän 80-minuuttiseen pyöräilyyn.

BB-viikko 8: 4.-10.8.
ma: kiihtyvävauhtiset 4*9 min, yht. 12,5 km
ti: 6 km kevyt
ke: Pirkkalan hölkkä 10,7 km / 42.54, yht. 17,5 km
to: lepo
pe: pyöräily 27 km
la: 31,5 km pitkä (3 h)
su: 6 km kevyt
Yht.: 73,5 km + pyöräily 27 km

Maanantainen olis ehkä saanut jäädä tekemättä, vaikka just nyt kyllä näyttääkin ettei siitä mitään pahempaa tainnut seurata. Nivunen tuntuis olevan paranemassa ihan hyvää vauhtia, se on nyt enemmän vahvin eemeli- ja keihäsotteluista kiinni miten sen kanssa käy.

Pirkkalan hölkkä oli surkea esitys, mutta Sandraa lainatakseni: alla lopp är bra träning!

Lauantain pitkä oli juuri niin vaikea kuin arvata saattaa. Onneksi Mjev lähti tueksi mukaan, niin jotenkin siitä selvisin. Jalkojen surkea kestävyys tuli todetuksi, ja sykekin tykytti ihan väärillä kymmenluvuilla.

Voisin toki jatkaa pään hakkaamista seinäänkin, mutta ajattelin nyt vähän että ottaisin ensi viikolle ihan suosiolla kevennyksiä. Viime viikolla kevyemmällä versiolla korvattu maratonin avainharjoitus pitäisi ainakin saada tehtyä, kaikki muu on oikeastaan toissijaista. Joten koetan järjestää asiat niin, että saan sen täysipainoisesti tehtyä, vaikka sitten kaikesta muusta pitäisi luopua. Toki lauantaina on maailman vahvin eemeli -kisa, jota myöskään ei voi jättää väliin. Perjantaihin mennessä on siis tehtävä se mitä tehdä aikoo.

Tänään jäljellä 49 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti