Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Paluu anaerobiselle vyöhykkeelle

Lauantain katastrofaalisen lenkin jälkeen oli palattava taas pakkolepoon. Kolmen totaalilepopäivän jälkeen ajattelin tänään, että on korkea aika palata treenipoluille. Tässä ei viimeisen kahden viikon aikana ole tullut tehtyä oikeastaan mitään muuta kuin puolimaran kisa ja tuo yksi pitkä lenkki.

Eivät jalat vielä nytkään lähteissä normaaleilta tuntuneet, mutta sain sentään toteutettua vauhtitreenini ihan suunnitelman mukaan. Koska jouduin yhden kovavauhtisen jo tässä kaiken palautumattomuuden keskellä jättämään väliin, niin toteutin tämänpäiväisen niin, että tein tämän viikon kahdesta kovavauhtisesta puolet kummastakin. Se tarkoitti sitä, että ensin juoksin kaksi kiihtyvää 9-minuuttista ja päälle kolme tasavauhtista 6-minuuttista vetoa.

Ei se kauhean pahalta tuntunut, jos kohta ei erityisen hyvältäkään. Ihan ilahduttavaa oli huomata ettei vauhti ainakaan ihan tuskaisen hidas sykkeisiin nähden ollut. Nyt vain jään odottelemaan seurauksia, joutuuko tässä taas vaivaistaloon muutamaksi päiväksi vai saako treeni jatkua normaaliin malliin.

Majapaikkojen hakeminen tuonne kisapaikkojen nurkille ei oikein etene, eioota tulee joka paikasta, tai sitten ei vastausta lainkaan. Päätin jo, että voisin Warwickissa mennä aivan kisapaikan vieressä olevaan airbnb-taloon siitäkin huolimatta että siellä on kaksi dalmatialaista, mutta sieltäkin tuli negatiivinen vastaus.

Onneksi tässä on vielä aikaa mestoja haeskella. Tänään jäljellä 28 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti