Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Bakken-kapina

Viimeksi taisin päivitellä Bakkenin puolimaratonia seuraavan palautusviikon kovuutta. Nyt kun olen melkein lähtenyt kokeilemaan sen toteuttamista, niin voin sanoa että se on selkeästi Bakkenin ohjelman käsittämättömin elementti. Että täysillä vedetyn puolimaratonin jälkeen pitäisi heti seuraavan viikon sisään vetää kaksi kovavauhtista ja yksi pitkä! Eihän tuossa ole mitään tolkkua. Perinteisesti olen ajatellut, että puolimaraton vaatii ensinnäkin kolmen päivän täyslevon ja ainakaan viikon, mieluummin puolentoista, sisään ei kannata tehdä mitään kovin rasittavaa.

Ryhdyn siis kapinaan. Tosin aika miedoksi taitaa kapinani jäädä, sillä mullahan on tässä yksi ylimääräinen viikko löysää joka tapauksessa aikataulussa yhä jäljellä. Ajattelin, että otan siitä käyttöön nyt kolme ylimääräistä lepopäivää. Siten saan ensimmäisen tiukemman treenin siirrettyä viikon päähän puolimaratonista.

Eilen illalla kokeilin kevyttä puolituntista (reilu 3 vuorokautta puolimaran jälkeen), ja tuli todettua että älyttömän vaikeaahan se oli. Etenkin nilkat olivat vielä kovin hellinä. Tuo saattaa jäädä ainoaksi lenkiksi viikon palautumisajanjaksolle, joskin ehkä yritän perjantaina vielä uutta vastaavaa. Pitkää lähden yrittämään sitten lauantaina.

Warwickin kisakylästä sain viimein yhteyden yhteen juoksevaan koiralliseen ja kissalliseen sohvasurffaajaan. Sain vahvistuksen epäilyilleni, että kaikilla warwickiläisillä on lemmikkieläimiä, joten majoitusvaihtoehdokseni valikoituu pakostikin hotelli. Kisajärjestäjät ovat neuvotelleet pienen alennuksen lentokentän Best Westerniin, joten sinne varmaan sitten menen. Siellä voisi olla muitakin juoksijoita, mikä olisi enemmän kuin tarpeen, sillä jonkinlainen kyyti pitäisi aamuyöstä sieltä kisapaikalle saada järjestettyä. Maratonin starttihan on aamukuudelta ja rekisteröinti taisi olla viiteen mennessä. Aurinko näyttää tuona aamuna nousevan puoli kuuden seutuun.

Kun treenata ei voi, niin laskin aikani kuluksi menneen talven kuntosalijäsenyyteni saldoa. Olin jäsenenä 16.10.2013-31.3.2014 eli 167 päivää. Jäsenyys maksoi kaikkineen 357 euroa, josta liikuntaseteleiden ansiosta itselle maksettavaa tuli 181 euroa. Tässä jäsenyyden käyttökertamäärät eri kuukausina:

lokakuu: 2
marraskuu: 11
joulukuu: 2
tammikuu: 9
helmikuu: 11
maaliskuu: 5

Yhteensä siis koko talven aikana vain 40 käyttökertaa. Siitä tulee kertahinnaksi niin valtava summa, että en tiedä hirviääkö tuota laskeakaan...

Tänään jäljellä 35 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti