Arvaa loppuaikani Red Island Marathonilla 14.5.2014:

Virallinen loppuaikani Red Island Marathonilla oli 3:17.50. Eksyin reitiltä ja juoksin pari kilometriä ylimääräistä. Maratonin täyttyessä väliaika omassa kellossa oli 3:06.30. Uskolliset lukijani jaksoivat luottaa itseni tavoin kolmen tunnin alitukseen. Vain 7 % osasi ennakoida, että päällitän jopa 3:05. Kiitos luottamuksesta! Seuraavaksi hyökkään kolmen tunnin rajan kimppuun Berliinissä 28.9.2014.

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

BB-viikko 3

Kolmas viikko kohti Berliiniä on takana. Kuten edellisessä postauksessa toin esille, niin vaikeaa tämä nyt on. Kevennystä oli tehtävä, joten tämmöiseksi se jäi:

ma: lepo
ti: 30 min reipasta + 10*1 min kovaa, yht. 13,5 km
ke: keilailukisa, 3 sarjaa
to: 8,5 km kevyt
pe: 8 km kevyt
la: 21,5 km pitkä, 2:01 h
su: BMX-kisa
Yhteensä: 51,5 km

Tämmöisenäkin tämä kävi ylivoimaisen koville. Oli ihan siinä ja siinä että sain lauantain pitkän tehtyä. Eka tunti meni vielä jotenkin, kun hain muutaman geokätkön siinä ohessa. Mutta toinen tunti oli yhtä tuskaa ja kotiinpääsyn odottelua.

Varmaan tässä joutuu vielä jotain rajumpiakin keventelyjä tekemään. Berliinin majoitusvarauskin meni pieleen. Varasin jostain tylsästä hostellista mailin päässä kisakeskuksesta porukallemme huoneen, kun ymmärsin että sen voi ilmaiseksi perua. Ehtisi sitten lähempänä katsoa vielä kaikessa rauhassa, olisiko jotain parempaa tarjolla. Mutta varausvahvistuksesta kävikin ilmi, että kyllä siitä 97 euron kustannus tulee vaikka peruisi varauksen heti.

No, sikäli olin ihan oikeassa, että ei perumisesta mitään LISÄkuluja kuitenkaan tule. Näillä mennään.

Tänään jäljellä 91 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti